onsdag 23 oktober 2013

Från Efterlyst 23/10...

Knuffad och sparkad av mopedförare!

Kil-borna är skakade över senaste tidens händelser. En okänd mopedist har oprovocerat knuffat och sparkat sina förbipasserande offer. 
Strax innan klockan 20 sparkades 17-åriga Emma omkull när hon var ute och åkte inlines. Personen som satt på en moped vid tillfället, körde ikapp Emma, som gjorde sig så illa i fallet att hon fick föras med ambulans till sjukhus. Väl på plats kunde läkarna konstatera att hon fått ett flertal sprickor i armbågarna. Nu vet läkarna inte om hon någonsin kommer att bli fullt återställd då misshandeln även lett till att hon skadat axeln och inte kan lyfta armen.
Flera personer i området, Kil väster om Karlstad, vittnar om att ha blivit utsatta för samma sak. Gärningsmannen ska ha kört en röd EU-moped utan registreringskylt och burit hjälm. Polisen behöver nu hjälp att identifiera gärningsmannen.
- Att en person beter sig på det här sättet är jätteallvarligt. Det hade kunnat gå mycket värre än det redan gjorde. Vi vet också att om det har hänt en gång så kan det hända fler gånger. Kil är en förhållandevis liten ort och väldigt många känner varandra. Den här personen som har kört på moped, vi har alla anledning att tro att han kommer ifrån Kil eller dess omedelbara närhet. Säger Stefan Wickberg, ansvarig utredare i fallet.
Vet du något eller har du blivit utsatt för liknande? Hör av dig till Efterlyst på 08-702 00 90

Hoppas denna person åker fast fort!
// Per

Inga kommentarer: